Jump to content

Campanie super moderatori & moderatori

Avem nevoie de mai mult personal, dacă consideri că ești capabil poți face o aplicație.

Citește mai mult

Afiliere servere

Ai un server de CS1.6 sau GO și nu ai un forum pentru el? Aplică în comunitate și vei primi DNS și categorii gratuite.

Citește mai mult

BABoom

Membru
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

BABoom last won the day on July 11

BABoom had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nume real : Nick : Varsta : SteamID : Profil Steam : Ore jucate pe server (https://www.gametracker.com/server_info/212.129.5.35:27015/ ) : Gradul actual : De ce vrei upgrade? :
 2. Numele tau de pe server: Data nasterii: Primele 7 cifre din CNP: Varsta: Ore jucate+link GT (Click): Cat la % cunosti functile helperului?: SteamID: Ai mai fost helper? Si daca da, cat timp?: Activitate noapte/zi: Steam ON/OFF: Contact: De ce doresti acest grad: Vei putea dona vreodata: Ai V.I.P la noi pe server?: Ce te atrage la serverul nostru si de ce ai ales sa joci la noi?: Ai citit regulamentul?: Ai TeamSpeak?: Mentiuni?: -Cerinte [Helper]. -Ore pe server: minim 30 de ore (se iau în considerare orele de pe un singur nume). -Să aveţi un limbaj şi un comportament bun pe server! -Nu există o vârstă minimă pentru a putea face o cerere de Helper. -Dacă cererea este acceptată, veți fi adăugați ca Admin pe grupul de Discord, de aceea este obligatoriu să vă creați un cont înainte de a face cererea. -Trebuie să completaţi toate spaţiile libere. -Trebuie să aveți activitate de 30 de ore înainte de a face o cerere de Helper. -Ca cererea sa iti fie acceptata trebuie sa fii in discordul server-ului https://discord.gg/8FW9SGy -IMPORTANT!! DACA CEREREA NU ARE IN TITLU "[CERERE HELPER] NUME" V-A FII RESPINSA AUTOMAT!!! -CITIŢI CU ATENŢIE REGULAMENTUL!
 3. Regulament General Limbajul vulgar se sanctioneaza cu (Gag/Mute) Folosirea oricarui hack (wall,aim,speed,etc) (BAN PERMANENT) Este interzisa folosirea de nick-uri indecente, cu relcama sau al altora (Rename / Kick / Ban) Comportamenul infantil se sanctioneaza în functie de situatie ( GAG/MUTE / KICK /BAN ) Nu aveti voie sa faceti reclama la alte comunitati. (BAN PERMANENT) La intrebarea: "Ai citit regulamentul?" raspunsul este: arenax Regulament Admini Nu aveti voie sa dati comenzi pe admini . (2 warnuri) Nu aveti voie sa folositi msay/csay/hsay/etc. fara motive intemeiate. (1 warn) Daca un player vrea sa doneze trebuie sa ii dati datele de contact ale unui Fondator (@BABoom) Nu aveti voie sa schimbati harta fara aprobarea tuturor majoritatii adminilor de pe server. (1warn) Nu aveti voie sa dati BAN PERMANENT fara un motiv bun intemeiat. (1/2 warnuri) Pastrati un limbaj civilizat , nu fiti agresivi cu alti jucatori. (1 warn) Aveti obligatia de a argumenta orice comanda folosita daca vi se cere de catre un grad superior. (1 warn) Aveti obligatia de a raspunde la reclamatile adresate voua in maxim 24 ore (1 warn) Pentru orice BAN mai mare de 10 zile este obligatoriu sa aveti dovezi . (2 warnuri) Nu abuzati de admin si nu va bateti joc de jucatori. (1 warn) Orice fapta care strica imaginea server-ului va fi aspru sanctionata cu 1 warn Trebuie sa aveti minim 8 ore de activitate pe saptamana. adminul care nu indeplineste cerintele saptamanale = 2 warnuri La 3 warn-uri primiti downgrade . [] Cititi regulamentul cat de des posibil pentru ca acesta se poate schimba. [] Regulile noi/modificate vor fi colorate cu galben.
 4. Te pup ❤! Bine ai venit!
 5. Mersi, o sa tin cont!
 6. » DNS dorit: arena.playhard.ro » Deținătorii (@nume): @BABoom @Al3x » Număr de sloturi: 18 » IP & port: 212.129.5.35:27015 » Mod de joc: arena » Contact deținător/deținători: discord BABoom#7330 » Numele firmei unde este găzduit: cloud center » Link GameTracker: momentan nu » Ai înscris server-ul în clanul nostru GameTracker [OBLIGATORIU]?: momentan nu » Categoriile dorite: [Arena] Regulament [Arena] Cereri »[Arena] Cerere Up » [Arena] Cerere Grad [Arena] Anunturi
 7. BABoom

  [PREZENTARE] Al3x

  tpp bine ai venit ❤️
 8. s a dus robert asta =))💪
 9. BABoom

  Model Joker

  http://mapeadores.com/temas/the-joker.6677
 10. BABoom

  aim_jaguar

  https://gamebanana.com/maps/193088
 11. BABoom

  deathrun_halloween

  https://gamebanana.com/maps/191669
 12. BABoom

  de_desert

  https://gamebanana.com/maps/189387
 13. BABoom

  zm_yard

  sursa: https://gamebanana.com/maps/205617
 14. BABoom

  Model Post

  Pentru a posta un plugin, completați modelul de mai jos: Descriere: Descărcare: Denumire plugin: Link oficial(sau download): Imagini (opţional): Alte precizari/detalii:
 15. Nume: Razvan Vârsta: 17 Categoria pe care vrei s-o moderezi: global Contact (Steam/Discord/Facebook/etc.): steam / discord De ce dorești să fii moderator?: ca sa crestem comunitatea impreuna si sa pastram linistea si pacea necesara pe o comunitate pasnica Experiență în domeniu: da am si avut forum si detin cateva grupuri si servere
×
×
 • Create New...